maandag 10 december 2012

sloeg de pen aan de haak

't was waarschijnlijk 20 jaar geleden - jeetje - dat ik de haakpen ter hand nam. Maar wakend bij een zieke dochter kan je toch moeilijk een stikmachine boven halen, hé.
Verder deed ook bij ons de Sint zijn intrede...
 ....maar hij kwam wel onmiddellijk in de kerststal terecht. 


9 opmerkingen:

 1. Ooooh wat mooi! Mooie kleuren ook.
  Ik kan helemaal niet haken... is dat moeilijk zoiets maken??

  De kerststal van playmobil vind ik ook helemaal top. Momenteel is het bij ons nog de kerststal van little people ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooooooo hier ook zieke dochter, hopelijk zijn ze allemaal snel beter. jammer dat ik niet kan haken (buiten recht op een rijtje). en de playmobilkerststal, die staat hier ook al klaar :-) (dochterlief dacht laatst bij een echte kerststal dat de zwarte koning een zwarte piet was)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Héél mooi en toffe kleuren! En die kerststal van playmobil, die hebben wij ook, de sint bracht dit jaar zelfs een uitbreiding ;-) De drie koningen met hun kameel ...
  PS aan haken ben ik hier nog niet begonnen, ben bezig aan een sjaal en hoop dat die voor het einde van de winter nog af geraakt :-S

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi. Als je dit kan na 20 jaar rust dan ben ik benieuwd naar nog meer haakseltjes. Hopelijk is dochterlief al wat beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig jouw kerststalletje met de Sint erin, hij is de weg naar Spanje verloren;). Dat gehaakte mutsje is vertederend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!